Waarom verwijzing?

 

Wanneer de reguliere tandarts (uw “huistandarts”) u doorstuurt naar een collega tandarts voor onderzoek en/of behandeling is dit een verwijzing. Ook een vrijgevestigde mondhygiënist(e) kan u (soms in overleg met de tandarts) naar ons doorverwijzen.

Door alle nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen beschikt men tegenwoordig over veel meer behandelopties. Sommige tandartsen hebben zich op bepaalde gebieden van de tandheelkunde toegelegd, daar veel studie naar gedaan en veel ervaring opgedaan. Tandartsen weten van elkaar wie zich in welk vakgebied heeft verdiept en wie over de benodigde apparatuur beschikt.

Als er een meer ingewikkelde behandeling nodig is, zoals het inbrengen van implantaten of de behandeling van tandvleesziekten, kan de tandarts tijdelijk doorverwijzen naar een collega. Daar wordt de patiënt volledig geïnformeerd over de behandeling, maar ook de eigen tandarts wordt op de hoogte  gehouden van de bevindingen en behandelingen. De patiënt blijft namelijk patiënt bij zijn of haar tandarts en moet daar gewoon regelmatig op controle blijven komen.

Contact

 


 

Fransebaan 604
5627 JM Eindhoven
Tel: 040-2230444
Email: info@paro-eindhoven.nl

Openingstijden

 


 
De Praktijk voor Parodontologie is op werkdagen bereikbaar van:
8.30 – 12.30 en van 13.30 – 17.00